Få et uforpligtende tilbud

VVS Hvidovre

Hos Flex VVS kan vi love dig professionelt VVS arbejde, udført af autoriserede installatører med masser af erfaring. Vores service er altid i topklasse og håndværket er ikke til at sætte en finger på. Desuden er vi meget fleksible og kører gerne ud til opgaver i Hvidovre og omregn.

Uanset, hvad du har brug for at få skiftet eller blot kigget på, så kan du altid ringe efter os. Vi står klar med de bedste løsninger og professionel rådgivning, så du kan tage de bedste valg omkring VVS arbejdet i dit hjem.

Flex VVS i Hvidovre løser alle typer af VVS opgaver

Lige meget hvilken type VVS opgave, du har brug for hjælp til, er der god chance for, at vi hos Flex VVS kan hjælpe dig. Her kan du se nogle af de typiske VVS opgaver, vi kan ordne for dig:

  • Blikarbejde af alle typer
  • VVS installationer på badeværelset
  • Fjernvarme og gas
  • Gulvvarmeinstallationer
  • VVS installationer i køkken og bryggers
  • Energioptimering og efterisolering

Hvis du er i tvivl om vi kan hjælpe dig med dét, som du har brug for at få fikset i dit hjem, kan du kontakte os og få en god snak omkring dine ønsker og eventuelle bekymringer.

Opret en VVS serviceaftale i Hvidovre

Du kan med fordel oprette en VVS serviceaftale hos Flex VVS i Hvidovre go omegn, så du er sikker på, at det arbejde, der er blevet udført hos dig, løbende bliver vedligeholdt og efterset. Dette er en rigtig god idé, også selvom VVS arbejdet er blevet udført af professionelle installatører, fordi dette kan gøre, at dine VSS installationer holder væsentligt længere.

Du kan både tegne en serviceaftale med os som en virksomhed og som privatperson, hvis du bor i eller omkring Hvidovre. Denne aftale kan forebygge eventuelle større problemer med installationsarbejdet i fremtiden.

Kontakt os for et tilbud på VVS arbejde i Hvidovre

Lad Flex VVS være din VVS installatør i Hvidovre og oplev vores kvalitetsarbejde og gode service. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud, hvis du har et projekt derhjemme eller i din virksomhed, som vi måske kan hjælpe med.

Du kan også bare få vejledning og rådgivning hos os til dine projekter. Vi gør meget ud af at hjælpe dig med at finde de bedste løsninger.

Hos os kan du trygt regne med, at vi tager opgaven alvorligt og leverer håndværk i højeste kvalitet. Vi arbejder i solide teams med stærkt samarbejde, hvor vi også går op i personlig kontakt med vores kunder. Herved kan vi være sikre på, at arbejdet, der udføres, bliver lige efter dine ønsker.

Vi kan tilbyde en fordelagtig pris, og vi kan samtidig garantere, at vi ikke lægger nogen ekstraudgifter oveni prisen uden aftale. Der er altså ikke nogen ubehagelige overraskelser her.

Så uanset om du mangler VVS installatører til at hjælpe med nogle opgave i dit hjem, i din virksomhed eller i en større bygning, kan du altid kontakte os og høre mere om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig. Flex VVS Hvidovre garanterer arbejde, der er udført professionelt af autoriserede installatører.

Få et uforpligtende tilbud

Flex VVS løser alle typer opgaver for både erhverv og private. Vi er vant til at arbejde på store byggerier såvel som i private hjem. Vi har døgntelefon, så du kan få fat i os i en fart, når du har brug for en VVS’er i hovedstadsområdet og Nordsjælland.

FORNAVN *
EFTERNAVN *
E-MAILADRESSE *
TELEFONNUMMER

EMNE

HVORDAN KAN VI HJÆLPE?