Skal vi hjælpe dig med dit badeværelse?

Få et uforpligtende tilbud

VVS i Badeværelset

VVS installationer på badeværelset er et af vores specialer, og vi løser både praktiske og formmæssige VVS-opgaver uanset projektets omfang. Som autoriseret VVS installatør kan vi hjælpe med større istandsættelser, små reparationer eller renovering af badeværelse. Vi servicerer hundredvis af private såvel som erhvervsdrivende med VVS-opgaver på badeværelset og andre vådrum. Sammen med dig udvælger vi materialer efter behov og ønsker, og sammensætter dit drømmebadeværelse, uden at processen har været uoverskuelig eller dyr for dig. Har du ligeledes brug for råd og fif til smarte installationsløsninger, så sig endelig til, vi rådgiver gerne om alt fra skjulte rør, badekar, vandhaner og unidrain.

Renovering af badeværelse

Drømmer du om et nyt og lækkert badeværelse, men har måske ikke budgettet til at lave en total istandsættelse, så kan en mindre renovering af dit badeværelse sagtens gøre underværker. Når vi renoverer dit eksisterende badeværelse, så afmonterer vi blot de elementer i rummet, der skal erstattes. Det betyder at hele processen ved at lave en lille renovering af badeværelset, bliver gjort smertefrit og hurtigt uden at efterlade et stort byggerod. Uanset ønsker og behov til materialer herunder eksempelvis vandhane, brusekabine, toilet eller badekar, så bliver der udført en grundig VVS installation af vores dygtige og autoriserede VVS-specialister. Vi er eksperter i skabe personlige badeværelser, der dækker både dine og resten af husstandens behov og ønsker.

Få et uforpligtende tilbud

Flex VVS løser alle typer opgaver for både erhverv og private. Vi er vant til at arbejde på store byggerier såvel som i private hjem. Vi har døgntelefon, så du kan få fat i os i en fart, når du har brug for en VVS’er i hovedstadsområdet og Nordsjælland.

FORNAVN *
EFTERNAVN *
E-MAILADRESSE *
TELEFONNUMMER

EMNE

HVORDAN KAN VI HJÆLPE?