Får styr på din VVS

Skal det gå hurtigt, så grib telefonen og ring 6062 0090.  Er du interesseret i at få en pris på en opgave, kan du skrive til os. Beskriv opgaven så nøjagtigt du kan, og vi vender tilbage indenfor 48 timer.

Få et uforpligtende tilbud

Sådan arbejder vi

Flex VVS er en virksomhed i vækst. Det har vist sig, at god service, personlig kontakt, fleksible og helhedsorienterede løsninger lønner sig. Vi giver realistiske tilbud på opgaverne, vi hæver ikke prisen udover det aftalte, og vi rydder op efter os selv. Vi tager ansvar for de opgaver vi løser, og vi arbejder i et solidt team, hvor du kan forvente samme service fra alle medarbejdere.

Vi samarbejder med

Vi kender branchen, og vi har kontakt til troværdige og dygtige håndværkere indenfor andre fag end vores eget. Derfor kan vi skabe hele løsninger og tryghed for vores kunder, for vi har altid en murer, en tømrer, en snedker, maler og elektriker i baghånden.

Få et uforpligtende tilbud

Flex VVS løser alle typer opgaver for både erhverv og private. Vi er vant til at arbejde på store byggerier såvel som i private hjem. Vi har døgntelefon, så du kan få fat i os i en fart, når du har brug for en VVS’er i hovedstadsområdet og Nordsjælland.

FORNAVN *
EFTERNAVN *
E-MAILADRESSE *
TELEFONNUMMER

EMNE

HVORDAN KAN VI HJÆLPE?